Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияПевецът Искрен Пецов разкри в предаването Пресечна точка

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияПевецът Искрен Пецов разкри в предаването Пресечна точка
Коментари Харесай

Искрен Пецов: Трябва да се глобява за ненужно натискане на клаксон

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " Нова телевизия "

Певецът Искрен Пецов разкри в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ", че доста се нервира на водачите, които натискат за щяло и нещяло клаксона на пътя.

" Това с клаксоните е доста кофти. Не знам кой го позволява. Трябва да глобяват както за колан и за светлини, по този начин и за излишно натискане на клаксон. Аз карам умерено, даже леко пенсионерски. Дори да бързам, няма да мина в трамвайна лента, давам и път на всеки, който излиза от дребна уличка. Но това съм аз. За страдание не всички са такива. Никога не може всеки да е безупречен. За 15 минути до момента в който караш все ще се случи нещо неправилно към теб. И ти в случай че се изнервяш на всяко нещо, до каква степен ще стигнеш. Ако би трябвало, можете да присветнете. Защо би трябвало за нещо напълно дребно да се натиска дълго клаксона ", сподели той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР